Profil

 

En passion for træ

En passion for træ og skov der tager sit udspring i 1980 og senere til en uddannelse som skov-& landskabsingeniør i 1993, og en karriere indenfor for handel med træ har været fundamentet for dannelsen af Vica Wood i 2007.

Skærmbillede 2014-04-12 kl. 20.22.02

Carsten Øbel, partner Vica Wood Flooring


Vica Wood erhverv

Siden 2007 har vi omsat vores erfaring til at tilvejebringe trægulve af den bedste kvalitet til projekter i Skandinaven og Europa. Som et resultat af et succesfuld samarbejde med vores kunder har vi omsat nær ved 1,0 mio m2 af massive trægulve.

Vores professionelle og passioneret tilgang til at arbejde med træ og skov er grundstenen for at kunne tilvejebringe træ og trægulve af den bedste kvalitet til vores kunder.

 

Vi har positiv vækst

I 2013 blev Vica Wood Flooring nomineret til Børsen gazelle.

dazelle

 


Bæredygtige byggestene

Træ er for os det bedste materiale vi mennesker kan omgive os med, det gror og giver os læ og beskyttelse, varme og bæredygtige byggestene i vores omgivelser det er en fornybar ressource og en af naturens største grundstene for tilvejebringelse af liv og diversitet.

Hvad er smukkere og mere livsbekræftende end en skov i vintertilstand dækket af tyk sne, en skov i sin forårs spæde stadie eller en skov i sin farverige efterårs løv, et resultat der gentager sig år efter år.

v


Skabe bevidsthed om naturens perfektion

Naturen har en løsning på ethvert problem, gennem naturlig cirkulation og et perfekt økosystem. Vi ønsker at viderebringe så meget af naturens perfektion ved at skabe trægulve der hviler på naturens præmisser, naturlige massive trægulve der har en lang levetid og som let kan indgå i cirkulation og genanvendelse, trægulve der genspejler det enkelte træs unikke former farver og strukturer.

Vica Wood Flooring All rights reserved.